Conferința de încheiere a proiectului editorial AFCN „Tradiția muzicală a irmoaselor calofonice de limbă română între secolele XVIII și XXI”

La Editura Universității Naționale de Muzică din București a apărut de curând volumul de muzicologie bizantină „Tradiția muzicală a irmoaselor calofonice de limbă română între secolele XVIII și XXI”. Lucrarea numără 430 de pagini și are la bază teza de doctorat a tânărului asistent de cercetare științifică și profesor asociat al UNMB, Cătălin Cernătescu.

Proiectul editorial a fost derulat de Asociația REVIVART, în parteneriat cu Editura UNMB, în urma obținerii unei finanțări nerambursabile din partea Administrației Naționale a Fondului Cultural Național (AFCN).

Conferința de lansare a volumului va avea loc marți, 16 noiembrie, pe platforma ZOOM, începând cu orele 19.00. Accesul la eveniment este liber. Pentru a intra în posesia link-ului de conectare, doritorii își pot anunțați intenția de a participa la eveniment prin trimiterea unui e-mail la adresa asociatiarevivart@gmail.com.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Comentariile nu sunt permise.